Čtyři měsíce + Opsion 041

21.07.2015 18:10

Měsíční aktualizace je opět tady. Čtvrtý měsíc nám utekl nějak rychle, asi pro to, že jsme byli v jednom kole. Samé cestování, hodně práce a taky spousta legrace. S Adámkem začíná být docela sranda. Atakuje hranici 7 kg a už to není uřvaný uzlíček, co se zajímá jen o jídlo. Brečí pořád míň a míň (pokud mu táta zrovna nestrká nohy do kopřiv) a chechtá se víc a víc. Dnů "bez nehody" taky výrazně přibývá a praní ubývá. Kadí jen jednou za týden, ale stojí to pak za to. Ručičky jsou každým dnem šikovnější a nožičky se nenechávají zahanbit. A hlavně, v noci pořád krásně spinká, co více si přát, ťuk...ťuk...ťuk.

Kvůli tropickému počasí jsem zrušila dlouho plánovanou akci. Intenzivka s Alicí Boháčovou a zkoušky v Řepčicích 3. - 5. 7. 2015. Speciálně Alfík neumí v blízkosti parkuru odpočívat a nerada bych, aby to s ním z toho vedra seklo. Startovné za zkoušky mi vstřícná pořadetelka převedla na září, zbytek bohužel proletěl komínem, ale myslím, že jsem udělala dobře, vedro nám bylo i doma.

Hned další týden byla v plánu rodinná dovolená na chalupě v Podkrkonoší. Užili jsme si žranice, výlety, procházky a sbírání borůvek (sbírali i psi a už několik dní kadí úplně černá hovínka). Viděli jsme zámek v Náchodě, vojenské pevnosti v Dobrošově, Babiččino údolí a ZOO ve Dvoře Králové.

Celý týden jsme zakončili na agility závodech Opsion 041 ve Dvoře Králové a zrovna na sobotu se vrátily tropy, blééé. Další peníze už jsem propadnout nenechala a tak jsme se jeli pěkně grilovat. Cíl byl jediný, Dorka potřebuje zaběhnout zkoušku a povedlo se. Čistý běh a 1. místo. Celkově se nám na tratích Alice Boháčové nad očekávání dařilo. Alfík agility čistě a 2. místo. Jumping perfektní běh, ale poslední laťka dole, jinak by to bylo vítězství. Zkouška disk, ale nemohl za to, do leva na mě neviděl. Dorka ranní agility taky čistě, s jedním malým zaváháním, které málem skončilo odmítačkou, tedy pomalejší čas a 4. místo. A závěrečný jumping jedna tyčka dole a naše klasická odmítačka na kruhu. Vedro bylo příšerné, takže je div, že oba ještě vůbec vnímali. Já byla propocená durchum durch a usmažená ze všech stran. Doufám, že příště už vyhmátnem příjemnější počasí. Svou chvilku slávy na bedně jsme si ani neužili, protože na Áďoše už toho bylo až až a museli jsme odjet. Pořadatelé ale byli maximálně vstřícní a ceny mi odevzdali předem, díky za to. 

Fotky z dovolené: mrami, duzikovi

Fotky z Opsionu: Pavel Košek