Intenzivně intenzivní víkend

01.04.2014 09:50

V sobotu 29. 3. 2014 dopoledne jsem absolvovala Bootcamp pro dobrou věc. Šlo v podstatě o venkovní trénink Undergoroun Areny v Benešově. Výtěžek z akce putuje na pomoc Lukáši Hirkovi, který byl v roce 2012 těžce zraněn v Afghánistánu. Byl to teda záhul. Relativně krátké, ale nadmíru dynamické cvičení,  složené z mnoha rychle se střídajících cviků. Organizované cvičení nesnáším, ale tohle bylo fakt zábavné a atmosféra vysloveně motivační. Plnou intenzitu tréninku mé tělo pocítilo až v neděli a myslím, že tohle opravdu MUSÍ fungovat. Takže, pokud někdo chcete zhubnout nebo jen trochu vypracovat ochablé svaly, v Undergound areně budete v nejlepších rukou.

Odpoledne jsme pokračovali společnou procházkou Active Dog, na kterou jsem se nakonec dostavila jen já a Lucka. Všichni můžou jen litovat, protože to bylo prostě a jednoduše parádní. Počasí, výhledy, koupání,  trasa  i zakončení v hospůdce, kde jsme se potkali ještě s Irčou. Večer jsem odpadla hodně brzy, v neděli mě totiž čekalo, díky posunu času, opravdu hodně ranní vstávání.

Vyrážela jsem do Prahy k Forťákům na intenzivku s Eliškou Dolníčkovou. Chtěla jsem před tím psíky pořádně vyvenčit, takže jsme byli na místě už kolem půl osmé a dali si okruh ranní Stromovkou. Vycházelo sluníčko, všechno krásně kvetlo a vonělo a já přes to odporné vstávání musím uznat, že poloprázdný park má něco do sebe. Intenzivka byla taky fajn. Eliška připravila hodně svižný parkur, na kterém jsem si vyzkoušela zase pár nových prvků. Psíci se oba moc snažili a bylo vidět, že agi pauza uškodila spíše mě a dost jsem jim to kazila. Po čtyřech hodinách už mi nohy vypovídaly službu, ale dobojovali jsme to až do konce a bylo to príma. Odpoledne už jsme se zmohla jen na slunění na terase a foxíci se velmi rádi přidali.