Jihlava, Počernice, Lysá

14.10.2016 15:27

V poslední době jsme se zase trochu rozjeli po závodech. Nejdříve nás 24. 09. 2016 čekala Jihlava a parkury Petra Rybáře. Psíci byli po letní pause ještě trochu rozjívení, ale některé běhy se nám povedly lépe než soupeřům a i s chybami z toho byla několikrát bedna. Jihlavští nashromáždili nepředstavitelné množství cen a tak každý umístěný odcházel ověšen taškami. Fakt už jsem takhle bohaté vyhlašování dlouho nezažila.

O pár dní později, 28. 09. 2016 na státní svátek, jsme vyrazili do Horních Počernic. Upřimě, moc se mi nechtělo, ale byla to poslední šance uplatnit poukazy na startovné, kterým se už blížilo propadnutí. Nakonec jsem rozhodně nelitovala. Prima společnost a parádní výkony foxodlaků, speciálně tedy Alfíka. Závod měl netradiční formát, protože byl otevřen i pro začínající týmy A0. Hru, gamblera, ovládl Alfík. Zvítězil s nejvyšším bodovým ziskem napříč všemi kategoriemi. Dorka to jistila ze 3. místa. Zkoušku oba čistě. Dorka bohužel pár trestných za čas, Alf krásné 2. místo. Záverečný jumping Alfík zase čistě a 2. místo. Dorka sejmula jednu tyčku. Domů jsme si odvezli slušnou zásobu pamlsků.Fotky z Počernic od Jáchym Milfajt

V sobotu 1.10. 2016 jsme cestovali do Lysé nad Labem. Běhal jen Alfík a musím ho pochválit. hrozně se snažil. Neshazoval, zóny dělal (na áčku byly sice těsné, ale byly) a celkově krásně vnímal. Bohužel se nám tam vždycky vloudila nějaká chybička zaviněná mou nepozorností. I tak jsme utpěli jedno třetí místo a množství cen bylo opět nevídané. Než začne halová sezóna, s Alfíkem se ještě o nějakou zkoušku pokusíme. Od října nám běží poslední rok na žampióna a na trávě nám to jde přeci jenom nejlépe.