Krajinou Jakuba Krčína - 25. 05. 2014 Lužnice

30.05.2014 12:14

Tuhle akci jsem naplánovala trošku narychlo. Původně jsem chtěla jet na agility závody Zrcadlová koza. Alfík už byl v předešlém týdnu uschopněn, jenže jezdit na závody bez tréninku je blbost, tak jsme vyrazili radši na trek. Přidala se k nám i Lucka s Benem a užily jsme si krásnou prochajdu nádhernou jihočeskou krajinou.

Zvolily jsme radši kratší trasu 27 km , aby bylo dost času na koupání v rybnících, kterých jsme cestou míjely spoustu. Nikam jsme se nehnaly a do cíle dorazily poslední. Několik závodníků ovšem nedodrželo trasu a díky penalizaci se odsunuli až za nás. My jsme jednou zabloudily taky, ale nic hrozného. Stačilo se prodrat lánem obilí a zase jsme se našly. Mapa moc podrobná nebyla a místy neporadil ani psaný itinerář, takže je spíš k podivu, že se nám to stalo jen jednou až skoro na konci cesty.

Občerstvení v kempu Lužnice nenabízelo nic, na co bychom měli chuť, takže jsme hned po vyhlášení vyrazily domů a hospodu hledaly cestou. Našly jsme až v Olbramovicích kousek před Bystřicí a daly si výborný dlabanec "U Michala". Hlad už jsme měly tak velký, že jsme zapomněly na tradiční závěrečnou fotku s plným talířem. Příště se polepšíme.

Fotky