Tak dlouho si koledoval až....

28.06.2011 08:35

Celý týden se flákáme. Alfík má rozřezanou tlapku, takže žádné agility a žádné lítání v potoce, jen procházky po měkém a plavání v rybníce. Dorka má bohužel stejný režim jako Alf a už jim to oběma leze kapku na mozek.....

Několik týdnů jsme denodenně potkávali odrostlého zajíčka. Každé ráno před venčením snídal jetelinku přímo před vchodem, hafani ho tradičně trochu prohnali a druhý den ráno tam byl zas. Občas se promenádoval po zahradě i přes den a psiska ho zuřivě vyštěkávali přes okno. Záměrně používám minulý čas neb tak dlouho provokoval až na to doplatil....... Včera večer najednou slyším z obýváku psí rvačku, jdu se kouknout a přímo uprostřed chodby nehybně leží onen zajíček a Alfík s Dorkou přesvědčujou jeden druhého, čí že ta kořist vlastně je. No ruku na srdce, zabila ho určitě Dorina, ale domů mi ho nosit teda nemusela. Jóó holt tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhne, dalším adeptem je sousedovic tříbarevná kočka.

Další pěkné zvířátko, které jsme měli na zahradě můžete vidět na obrázku. Na to si díkybohu netroufli ani psi a mě bylo líto ji zabít, tak jsem ji jen vyhnala a doufám, že už se neukáže.