Tři měsíce

23.06.2015 14:19

Adámek v naší chaotické domácnosti přežil bez úhony i třetí měsíc. Nic zvláštního se neděje. Jí, kadí, objevuje svět a hlavně roste. Má už 6,5 kg a 61cm. Jako zátěž při cvičení je to dobrý, ale nošení našeho Budulínka se mým zádům přestává líbit. Novinka tohoto týdne je snaha chytit něco do prstíků. Zatím se neumí správně trefit, ale velmi brzy to zkoordinuje a pak se matko těš. Řetízek už jsem preventivně sundala z krku.

Za sebou máme odpočinkový víkend v Hostýnských vrších a pak cestovatelský týden po rodinných návštěvách. Adámek se byl představit celkem 3 dědečkům a babičkám, 2 prababičkám, 2 strýčkům a nepočitatelně pseudostrýčkům a pseudotetičkám. Na každého se usmíval, bez reptání spinkal v nových postýlkách a dokonce i cestování bylo celkem v pohodě.

No a foxlata??? Ty si žijou jako šlechta a vypadají nadmíru spokojeně. Neustálá pozornost, většinu dne v peřinách a spousta běhání po lese a za míčky. V červenci už nás ovšem čeká i pár agi akcí. Dorce totiž běží od června třetí rok na A3 žampióna, takže se pokusíme to vyběhat, držte nám palce !!!